CinaMon

CinaMon in English

Hey guys,

After some discussion, we decided to permentantly change our website to English. Till now we had a Dutch and English version of all our content, but since our readers seem te have no problem reading in English, this will make things a whole lot easier..

We'll work on adding a translate button on our posts just in case you'd like to read something in Dutch, but for now it will be English only, so if you have any problems or need a specific translation, please send us an email (it is no problem to send us an email in Dutch of course) and we'll help you out as soon as we can. 

See you soon!

esl-english-only-sign

 

Een creatief begin van 2014

Hoi allemaal, we hebben jullie veel te vertellen, maar waren de laatste tijd niet de beste bloggers! Laten we nu proberen om dat goed te maken...

Ons begin van 2014 was gevuld met diverse creatieve projecten. We zijn druk bezig geweest met vijf CinaMon op Maat aanvragen! We hebben drie paspoorthoesjes voor dierenpaspoorten gemaakt van superleuke kalenders die aan gedoneerd zijn.

View the embedded image gallery online at:
http://cinamon.nl/nl/blog-nl.html#sigProGalleria702021f807

Ook hebben we onze eerste internationale bestelling gekregen: een op maat gemaakte schoudertas. Gemaakt van jeansstof, een gescheurd beddekovertrek en een deken als voering.

View the embedded image gallery online at:
http://cinamon.nl/nl/blog-nl.html#sigProGalleria79a2143c91

En we hebben ons creatief uitgeleefd op een paspoorthoesje met foto's van Balou! De aanvraagster heeft ons diverse schattige foto's van Balou opgestuurd en als thema kregen we zuurstokroze, snoepjes en bloemen mee. Vinden jullie dat het gelukt is?

View the embedded image gallery online at:
http://cinamon.nl/nl/blog-nl.html#sigProGalleria56295fe85a

Ons laatste voltooide project is een zakje met trekkoord sluiting. Het tasje wordt gebruikt om stukken van een bordspel in te bewaren. De aanvraag was van een man, dus geen snoepje en roze op dit zakje!

View the embedded image gallery online at:
http://cinamon.nl/nl/blog-nl.html#sigProGalleriabefccab57b

Nu zijn we nog bezig met een speciale bestelling van een vriendin van ons: een vakantie-ondergoed-was-zak. Wij hadden er nog niet van gehoord, maar vinden het een super idee! De zak is verdeeld in twee compartimenten: een voor je schone ondergoed, en een ander voor de was. Zij vond een foto op Pinterest. Benieuwd wat het CinaMon resultaat wordt? Houd ons blog in de gaten!

Voorbeeld waszak

Versierde servetten

De naaimachine is niet te pas gekomen aan het creatieve CinaMon project van deze week. Maar deze saaie servetten konden wel wat opvrolijking gebruiken. Dus kwamen de bleek, wattenstaafjes en cocktailprikkers tevoorschijn. Zo gepiept en je hebt echt unieke servetten voor tijdens een gezellig diner! Ook leuk als bijzonder cadeau natuurlijk. Zelf nog saaie servetten of een tafelkleed liggen, maar voel je je niet creatief? Vraag ons naar de mogelijkheden via CinaMon op Maat.

Napkin-Art-1  Napkin-Art-2 Napkin-Art-3Napkin-Art-4

 

Happy Hippo's

CinaMon hoop dat iedereen gezellige feestdagen heeft gehad en wenst iedereen een fantastisch en creatief 2014!

Afgelopen kerst is mijn nicht in ieder geval blij gemaakt met een mooi, handgemaakt CinaMon cadeautje. Zij is dol op nijlpaarden en ik kon het niet laten om voor haar een paspoorthoesje te maken van deze schattige stof. Gelukkig was ze er erg blij mee. Helaas heeft een Duits paspoort net een andere afmeting dan het Nederlandse, en kruip ik binnenkort achter de naaimachine voor nog een exemplaar.

Dus vanaf nu in onze Shop verkrijgbaar: het Happy Hippo paspoorthoesje! Er is nog meer van de stof: leuk voor bijbehorende bagagelabels, of andere CinaMon op Maat producten natuurlijk!

Happy-Hippo-1    Happy-Hippo-6

Uniek cadeau voor bruiloft

Twee weken geleden kregen we weer een CinaMon op Maat aanvraag: een speciaal en bijzonder cadeau voor een bruiloft. Aan het bruidspaar werd een zelfgemaakt kookboek met recepten van familie en vrienden cadeau gedaan. En voor om dit kookboek wilden ze graag een hoes van jute. Bij de verdere invulling kregen we de vrije hand, en dit is het resultaat!  

De hoes voor het kookboek is dus gemaakt van jute, het favoriete materiaal van de bruid, en de zak van Sinterklaas heeft eraan moeten geloven. De hoes is versierd met de initialen van het bruidspaar gemaakt uit vilt, hartjes ook gemaakt van vilt en verdere versieringen met satijnband. We hopen dat onze klant, en het bruidspaar, blij zijn met dit unieke, handgemaakte cadeau!

Hoes-kookboek-bruiloft-1  Hoes-kookboek-bruiloft-2  Hoes-kookboek-bruiloft-3